fbpx
 

Външна реклама? Защо е важно?

Външна реклама? Защо е важно?

Важна ли е външната реклама? И как да я изготвим?

Въздействието – игра на цветове и знаци. Да, истина е! В 21-ви век външната реклама не е това което беше. Вече предлагаме висока технология на изработка, сложни и многоцветни дизайни на реклами, които преди 10 или 20 години са били само невъзможна мисъл за човешкия разум.

Ако търсите начин да изпъкнете пред конкуренцията, трябва да сте уверени в способностите си, и да се стремите към успех. Когато искате реклама трябва да знаете, че тя не е само букви, които ще стоят над Вашия обект. Тя ще стои зад имиджа на целия Ви бизнес. Това е лицето, с което потребителите ще Ви виждат. Първото впечатление е най-важно, защото един човек когато види Вашата реклама на  услугата или продукта който предлагате,  може да не се възползва веднага. Може да не реализирате продажба на момента. Но Вие ще сте първите, за които ще се сети когато му е необходим подобен вид услуги или продукт.

За това можем да помогнем ние, ако се колебаете какво искате да кажете с Вашата външна реклама, ние сме на среща. Ще ви изслушаме, ще дискутираме цялостната идея и какви промени могат да бъдат направени. След това ще предложим реализация - от дизайна до изработката на самата реклама.

Външна реклама или още „Out Door Advertising“, това понятие означава – достъпна за потребителя реклама извън неговия дом.

Тя може да бъде изработена в почти всякаква форма: плакати, билбордове, табели, знамена, брошури… Дори залепена върху автомобили от градския обществен транспорт, таксита и много други.

Рекламата трябва да бъде с лек изчистен дизайн, на него да изпъкват логото и услугата която предлагате. Няма нужда дизайнаът да бъде сложен и завъртян. Защото при външната реклама това е минус, самата реклама става нечетлива и несмилаема от потребителите,  изборът на външна реклама е зависимост от много фактори. Трябва да се обърне внимание на мнозинството от хора, които ще я виждат, скоростта с която ще преминават около Вашата реклама,  дали ще се забелязва. Нашият екип от дизайнери е с дългогодишен опит в маркетинговата сфера.

Ние знаем как трябва да изглежда една външна реклама на 21-ви век и каква аудитория може да бъде привлечена с нея.