fbpx
 

Изработка на лого

Лого дизайн от рекламно студио Колорит…

 

Лого, което да има ясно послание, да бъде запомнящо се и да направи бизнеса Ви разпознаваем… Може да се окаже решаващо за позиционирането Ви на пазара.

Доверете ни дизайна за основата на Вашият бранд. Ние ще приемем нуждите Ви като свои и ще работим неуморно за постигане на желаният резултат. Ако желанието ви е да изпъкнете пред конкуренцията, сте на правилното място!

Разгледайте нашите ценови пакети и изберете смело!

Можете преди това да разгледате галерията ни с логота и да прецените как си представяте вашият дизайн с какви цветове или форми.

 Как протича и какво включва  целият процес по изработване на Вашето лого – „Брандиране“ или създаване на „Бранд“? Това са четири етапа необходими за създаване на уникален фирмен знак.

 • Обсъждане и разменяне на идеи с клиента

  Това е процесът който е изцяло съобразен със вас , всички цветове , елементи които желаете или си представяте се обсъждат във този процес.

 • Изработка на варианти за логото

  В този процес нашите дизайнери подготвят (в зависимост от пакетите посочени по-долу на страницат ) концептите за вашето лого

 • Презентиране

  В този процес вие ще видите за първи път изготвените логота в завършен вид , тук може да предлагате идеи за редакция в зависимост от възможните промени според Вашият пакет и да изваяте детайлите на логото до най-красивите Ви желания!

 • Предoставяне на логото

  Последният етап от изработката на логото ви е предоставянето, в този етап ще видите вече Вашето лого като завършен бранд и като бонус ще получите дизайн за визитни картички.

Старт Бизнес

Варианти на Лого 1
Промени по вариант 3
Дизайн на визитни картички 1
.
Цена 119 лв.

Плюс Бизнес

Варианти на Лого 2
Промени по вариант 3
Дизайн на визитни картички 2
Корица за фейсбук 1
Цена 169лв.

Премиум Бизнес

Варианти на Лого 3
Промени по вариант 3
Дизайн на визитни картички 3
Корица за фейсбук 3
Цена 249лв.